Klājam banketus neierobežotam cilvēku skaitam.

Piedāvājam telpas banketiem un pasākumiem.

Piedavajums banketiem

10 EUR no personas

Uzkodas

Ķīnas kāpostu salāti ar pesto mērci un grauzdētām saulespuķu sēklām

Gardais rasoliņš ar Dižonas sinepju majonēzi

Siļķe kažokā

Baltā zivs sarkanajā marinādē ar dārzeņu šifonādi

Diļļu m/s lasis ar citroniem un olīvām

Fritētas krabju spīles ar diļļu mārrutku mērci

Vistas fileja bbq glazūrā

Mājas žāvējums ar pērļu sīpoliem

Cūkgaļas rulete ar plūmēm

Sezonas dārzeņu izlase

Sezonas augļu izlase

Pamatēdiens

Kotletes mājas gaumē

Cūkgaļas karbonāde

Vārīti kartupeļi

Štovēti kāposti

Krējuma mērce

Deserts

Meža ogu ķīslelis ar kakao kremu

Pašmāju ekoloģiskais morss, tēja, kafija, maize

————————————————————————————————————————————————————-

14 EUR no personas

Uzkodas

Grieķu salāti ar balzāmetiķa mērci

Cepeša salāti ar graudu sinepju majonēzi

Kārtainie tunča salāti ar sieru un citronpiparu mērci

Islandes menca tomātu mērcē ar dārzeņiem

Kalmāra gredzeni alus mīklā

Mini zivs bumbiņas ar garšaugiem

Laša tartars uz kartupeļu pankūkas

Kūpināta sviesta zivs

Vistas rulete ar aprikozēm

Cūkgaļas saty ar ananāsu

Marmora ruletītes ar siera pildījumu

Aukstā gaļa ar cukurzirņiem un mārrutku krēmu

Sezonas dārzeņu plate

Sezonas augļu plate

Pamatēdiens

Vistas gaļas karbonāde

Cūkgaļas iesmiņs teriyaki glazūrā

Krāsnī cepti kartupeļi

Grilēti dārzeņi

Baltvīna mērce

Deserts

Mājas kūka ar zemeņu mērci

Pašmāju ekoloģiskais morss, tēja, kafija, maize

———————————————————————————————————————————————————————–

18 EUR no personas

Uzkodas

Lapu salāti ar fetas sieru un bazilika mērci

Kraukščīgie cepeša salāti

Avokādo salāti ar lasi un garšaugu majonēzi

Zivs rulete ar garnelēm

Zandarta fileja ar parmazāna garoziņu

Lavašs ar sniega krabi un dārzeņiem

Gravlax lasis ar biešu crem frech

Vistas balotine ar trifeļu krēmu

Cūkgaļas cepetis

Volovāni ar kūpināta cāļa salātiem

Medījuma bumbiņas bbq glazūrā

Sezonas dārzeņu plate

Sezonas augļu plate

Pamatēdiens

Grilēts vistas giross, medus sinepju marinādē

Liellopa gaļas veltnītis ar pikanto rupjmaizes pildījumu

Rozmarīna sviestā  cepti kartupeļi

Vidusjūras dārzeņi teriyaki glazūrā

Šampanieša mērce

Deserts

Zemeņu zupa ar saldējumu

Pašmāju ekoloģiskais morss, tēja, kafija, maize

——————————————————————————————————————————————————————-

22 EUR no personas

Uzkodas

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm un īpašo šefpavāra mērci

Biešu karpacio ar kazas sieru, grauzdētiem lazdu riekstiem un aveņu vinagretmērci

Cāļa konfita salāti ar pikanto majonēzi

Islandes zeltplekstes rulete

Karsti kūpināts lasis ar balzamico marinētiem sīpoliem

Biešu sulā marinēts lasis ar putotu mārrutku krēmu

Zandarts alus mīklā

L/l mēle želejā ar graudu sinepēm

Cūkgaļas rulete ar plūmēm un auksti kūpinātu bekonu

Pikantie vistas spārniņi

Serrano šķiņķis ar grissini

Svaigu un marinētu dārzeņu asorti

Sezonas augļu izlase

Pamatēdiens

Jelgavas firmas ēdiens “Hercoga bura”

Vista čili marinādē uz iesmiņa

Krāsnī ceptas garšsaknes ar karamelizētiem kāpostiem, ar dzērvenēm pildīti āboli

Ķiploku sviestā cepti kartupeļi

Dzērveņu sarkanvīna mērce

Deserts

Jelgavas firmas deserts “Šarlotes skūpsts”

Pašmāju ekoloģiskais morss, tēja, kafija, maize

—————————————————————————————————————————————————————